دلمه مراکشی، غذایی با کالری نسبتا بالا و مناسب برای وعده ناهار است که میتواند هرنوع سلیقه غذایی را تامین کند.
به نقل از سایت کلینیک دندانپزشکی زهره
برای تهیه این غذا برای ۴ نفر به ۲ فنجان سرخالی برنج قهوهای پخته، ۴ عدد فلفل دلمهای رنگی متوسط، ۴۵۰ گرم گوشت چرخکرده، ۴ حبه سیر رندهشده، نصف فنجان مویز، ۲ قاشق چایخوری زیره سبز، ۱ قاشق چایخوری پودر دارچین،
دو و نیم فنجان آب سبزیجات کمسدیم، یکچهارم فنجان نعنای تازه و ساطوری، ۱
قاشق چایخوری شربت پرتقال غلیظ، سهچهارم قاشق چایخوری نمک و یکچهارم
قاشق چایخوری فلفل نیاز داریم.
برای آماده کردن این غذا ابتدا گوشت چرخکرده، برنج و سیر را ۶ دقیقه تفت بدهید تا رنگ گوشت برگردد. سپس زیره، مویز و دارچین
را به آن بیفزایید. ۱ دقیقه به تفت دادن خود ادامه دهید. این مواد را از
تابه خارج کنید و نصف فنجان از آب سبزیجات را داخل تابه بریزید. نعنا، نمک،
فلفل و شربت پرتقال را به آب سبزیجات بیفزایید. حالا، با مایه گوشتی داخل
فلفلهای دلمهای را کاملا پر کنید. باقی آب سبزیجات را داخل تابه بریزید و فلفل دلمهایها را داخل آن بچینید. ۳ دقیقه در تابه را بگذارید و آن را در فر، مایکروفر یا روی حرارت اجاق گاز قرار دهید. بعد از سرو دلمهها، سس آب سبزیجات و نعنا را هم داخل بشقابها بکشید. هر وعده از این غذا دارای برچسب ارزش غذایی زیر است:
۴۵۱ کیلوکالری انرژی
۱۲ گرم چربی
۸۷ میلیگرم کلسترول
۴۸ گرم کربوهیدرات
۳۶ گرم پروتئین
۸ گرم فیبر
۶۲۹ میلیگرم سدیم
۱۴۱۰ میلیگرم پتاسیم
۳۳۵ درصد ویتامین A
۵۱ درصد روی
۴۱ درصد پتاسیم
۳۳ درصد آهن
۲۲ درصد منیزیم
۱۷ درصد فولات
۱۰۵ درصد ویتامین A