ذرت دارای ارزش غذایی فراوانی است، ولی بعلت نداشتن گلوتن ( ماده چسب مانند گندم ) قابلیت تهیه نان را ندارد.
به نقل از سایت کلینیک دندانپزشکی زهره
برای تهیه نان ذرت ، آرد آن را با آرد سایر غلات مخلوط می کنند . ذرت از نظر طب قدیم ایران سرد و خشک است .سایر خواص آن عبارتند از :
1-پماد ذرت خشک کننده زخم ها می باشد .
2-ذرت غذای خوبی برای پیشگیری از سرطان است.
3-استفاده مداوم از ذرت از پوسیدگی دندان جلوگیری می کند .
4-روغن ذرت کلسترول خون را پائین می آورد .
5-روغن ذرت برای درمان اگزما و بیماری های پوستی مفید است.